Hisse Senetleri ve Hisse Yorumları

8 Aralık 2008 Pazartesi

Kav Danışmanlık ve Pazarlama - KAVPA

KAVPA son kapanışını önceki günle aynı düzeyden 2.36 seviyesinden yaparken, işlem hacmi 90 günlük ortalamanın yüzde % -83 altında oluştu.

Son bir yıldır kuvvetli boğa piyasası etkisinde olduğu görülen hisse orta vadeli yükseliş trendi içinde 3.18 direncinde satışla karşılaştıktan sonra 1.8 seviyesinde destek buldu. Kısa vadeli yükseliş sinyali veren hisse, son kapanışını 300 ve 10 günlük hareketli ortalamalarının üstünde 90 ve 30 günlük hareketli ortalamasının ise altında gerçekleştirdi.

İşlem hacminin azalmaya başlaması, kısa vadeli düşüş trendi üzerinde satıcıların baskısının zayıflamaya başladığını, alıcıların destek noktalarında denge kurmasıyla birlikte kısa vadeli yukarı yönlü bir düzeltme yaşanabileceğini gösteriyor. Hissenin ilk destek noktası 2.35 seviyesinde. Düzeltme ile birlikte hisse 2.37 seviyesideki ilk direncine doğru geri dönebilir. İkinci direnç noktası 2.67 seviyesinde olan hissede ikinci destek noktası ise 2.06 seviyesinde.

Hissede Bollinger Band normalden yüzde 19.93 daha geniş bir konuma girerken son kapanış bu bandın üst çizgisinin yüzde 18.91 altında oluştu.

Stochastic göstergesi son olarak 0.00 gün önce Sat sinyali vermişti.

Etiketler: , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]



<< Ana Sayfa