Hisse Senetleri ve Hisse Yorumları

8 Aralık 2008 Pazartesi

Kent Gıda - KENT

KENT son kapanışını 0.2 YTL Artışla 22.7 seviyesinden yaparken, işlem hacmi 90 günlük ortalamanın yüzde % 155 üstünde gerçekleşti.

Son bir yıldır kuvvetli ayı piyasası etkisi altında olan hisse senedi, satışlarla tepki gelmemesi nedeniyle etkisini sürdüren uzun vadeli düşüş trendinin baskısı altında son kapanışını 300, 90, 30 ve 10 günlük hareketli ortalamalarının altında yaptı.

İşlem hacminin azalmaya başlaması, kısa vadeli düşüş trendi üzerinde satıcıların baskısının zayıflamaya başladığını, alıcıların destek noktalarında denge kurmasıyla birlikte kısa vadeli yukarı yönlü bir düzeltme yaşanabileceğini gösteriyor. Hissenin ilk destek noktası 22.42 seviyesinde. Düzeltme ile birlikte hisse 23.34 seviyesideki ilk direncine doğru geri dönebilir. İkinci direnç noktası 26.37 seviyesinde olan hissede ikinci destek noktası ise 19.19 seviyesinde.

Hissede Bollinger Band normalden yüzde 63.01 daha dar bir pozisyona girerken son kapanış bu bandın alt çizgisinin yüzde 31.75 üstünde gerçekleşti.

Öte yandan osilatörlerin aşırı satış bölgesi içinde olması genel trendden bağımsız olarak kısa vadeli tepki yükselişi yaşanabileceğini gösteriyor. Stochastic göstergesi son olarak 21.00 gün önce Sat sinyali vermişti.

Etiketler: , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]



<< Ana Sayfa