Hisse Senetleri ve Hisse Yorumları

8 Aralık 2008 Pazartesi

Kerevitaş Gıda - KERVT

KERVT son kapanışını -0.1 YTL Düşüşle 6.75 seviyesinden yaparken, işlem hacmi 90 günlük ortalamanın yüzde % -16 altında oluştu.

Son bir yıldır kuvvetli ayı piyasası etkisi altında olan hisse senedinin, 4.95 seviyesine kadar devam eden uzun vadeli düşüş trendinin ardından burada taban oluşturmaya çalıştığı ve aynı seviyeden gelen alımların etkisiyle başlattığı kısa-orta vadeli yükseliş trendini sürdürdüğü görülüyor. Son kapanışını 300 ve 90 günlük hareketli ortalamalarının altında 30 ve 10 günlük hareketli ortalamalarının ise üstünde gerçekleştirdi.

İşlem hacmindeki düne oranla ortaya çıkan artış kısa vadeli yükseliş trendini destekliyor. İlk direnç noktası 6.92 seviyesinde. İşlem hacmindeki artışın sürmesi şartıyla direncin geçilmesi durumunda pozisyonlar artırılabilir.Kar satışlarının gelmesi durumunda ilk destek noktası 6.58 İkinci direnç noktası 7.63 seviyesinde olan hissede ikinci destek noktası ise 5.83 seviyesinde.

Hissede Bollinger Band normalden yüzde 24.75 daha dar bir pozisyona girerken son kapanış bu bandın üst çizgisinin yüzde 42.07 altında oluştu.

Stochastic göstergesi son olarak 22.00 gün önce Sat sinyali vermişti.

Etiketler: , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]



<< Ana Sayfa