Hisse Senetleri ve Hisse Yorumları

8 Aralık 2008 Pazartesi

Kelebek Mobilya - KLBMO

KLBMO son kapanışını -0.01 YTL Düşüşle 0.38 seviyesinden yaparken, işlem hacmi 90 günlük ortalamanın yüzde % -68 altında oluştu.

Son bir yıldır kuvvetli ayı piyasası etkisi altında olan hisse senedi, satışlarla tepki gelmemesi nedeniyle etkisini sürdüren uzun vadeli düşüş trendinin baskısı altında son kapanışını 300, 90, 30 ve 10 günlük hareketli ortalamalarının altında yaptı.

Son 10 gün içinde hissenin teknik indikatörleri birden fazla sat sinyali verdi.
Kısa dönem ortalama işlem hacminin yükselmeye başlaması kısa vadeli düşüş trendi üzerindeki satış baskısının arttığını gösteriyor. Hissede ilk destek noktası 0.37 seviyesinde. Bu destekte oluşması muhtemel tepki alımlarıyla yaşanacak bir düzeltmedeki ilk direnç noktası ise 0.39 İkinci direnç noktası 0.44 seviyesinde olan hissede ikinci destek noktası ise 0.32 seviyesinde.

Hissede Bollinger Band normalden yüzde 4.90 daha dar bir pozisyona girerken son kapanış bu bandın alt çizgisinin yüzde 17.56 üstünde gerçekleşti.

Öte yandan osilatörlerin aşırı satış bölgesi içinde olması genel trendden bağımsız olarak kısa vadeli tepki yükselişi yaşanabileceğini gösteriyor. Stochastic göstergesi son olarak 16.00 gün önce Sat sinyali vermişti.

Etiketler: , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]



<< Ana Sayfa